5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2024-1

Walter Toolsin uudet tuoteinnovaatiot on julkaistu! LUE LISÄÄ

SK DIN69871

SK DIN69871

Kun puhutaan nykyaikaisista työstökeskuksista, keskeinen rooli niiden tehokkuudessa ja tarkkuudessa on työkalujen kiinnityksessä. Tässä yhteydessä SK DIN69871 työkalukartiot ja -pitimet ovat merkittävässä asemassa. Niiden laadulla, ominaisuuksilla ja valinnalla on välitön vaikutus lopputuotteen laatuun, valmistuksen nopeuteen ja työkalujen käyttöikään.

SK DIN69871 on standardi, joka määrittelee työkalupitimen, jota käytetään pääasiassa työstökeskuksissa. SK DIN69871 -työkalukartioilla ja -pitimillä on useita etuja, kuten niiden standardoitu muotoilu mahdollistaa laajan valikoiman työkalujen kiinnityksen, mikä lisää työstökoneen monipuolisuutta. Tämä tarkoittaa, että samalla koneella voidaan suorittaa monenlaisia työstötehtäviä vain vaihtamalla työkaluja, mikä tehostaa tuotantoa.

Työkalukartion ja -pitimen valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten työstökoneen tyyppi, kiinnitettävä työkalu ja työstötehtävä. On tärkeää tarkistaa, että kartion koko sopii koneeseesi ja että se on suunniteltu käytettäväksi valitsemaasi työstötehtävään.