5th Axis kappaleen kiinnitysratkaisut

Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -puristimien kanssa. LUE LISÄÄ

Mastercam 2025 Public Beta

Mastercam 2025 Public Beta on julkaistu! LUE LISÄÄ

M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. -sorvauspitimet! LUE LISÄÄ

Walter Tools Xill·tec® kampanja

Walter Tools Xill·tec® MC230 & MC233 kampanja 1.4. - 24.5.2024 LUE LISÄÄ

Sorvinistukat

Sorvinistukat

Sorvinistukan tehtävä on pitää työkappale paikallaan sorvauksen aikana, kun taas istukan leuat ja niiden säätömahdollisuudet takaavat työkappaleen kiinnittämisen tukevasti ja tarkasti. Leukojen sorvausrenkaat puolestaan tuovat lisäjoustavuutta ja tarkkuutta sorvausprosesseihin.

Sorvinistukka on mekaaninen laite, joka kiinnittää työkappaleen sorviin. Se voi olla kolmileuka-, nelileuka- tai erikoistyyppinen istukka riippuen sen käyttötarkoituksesta. Sorvinistukan valinta perustuu työkappaleen muotoon, koon ja työstöprosessin vaatimuksiin. Korkealaatuinen istukka varmistaa, että työkappale on kiinnitetty vakavasti ja tarkasti, mikä on ratkaisevaa laadukkaan työstötuloksen saavuttamisessa.

Istukan leuat ovat avainasemassa, kun puhutaan työkappaleen kiinnittämisestä. Leuat voidaan vaihtaa ja säätää sopimaan eri muotoisia ja kokoisia työkappaleita varten, mikä mahdollistaa laajan valikoiman työstötehtäviä samalla sorvilla. Monipuolisuus ja säädettävyys ovat avainasemassa, kun haetaan tehokkuutta ja tarkkuutta valmistusprosesseihin.

Sorvausrenkaat ovat erikoistyökaluja, jotka mahdollistavat istukan leukojen tarkan sorvauksen työkappaleen muotoa vastaaviksi. Ne ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun työstetään monimutkaisia tai tarkkaa istuvuutta vaativia kappaleita. Renkaiden avulla leuat voidaan muotoilla täsmälleen oikean kokoisiksi ja muotoisiksi, mikä parantaa merkittävästi työstön laatua ja vähentää virheiden mahdollisuutta.