Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Alihankintamessut 2022

Löydät meidät osastolta C921. LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Mastercam postprosessorin asennus

Mastercam-postprosessorit toimitetaan asiakkaille Zip-pakattuina tiedostoina. Zip-paketti puretaan Mastercamin jaettuun kansioon. Yleensä kansio on C:\Users\Public\Documents\shared Mastercam 202x\ (Tai C:\Käyttäjät\Julkinen\Julkiset dokumentit\shared Mastercam 202x\ tms.)

Zip-paketin purkaminen ei vaadi erillisiä ohjelmia. Riittää kun klikkaat Windowsin resurssinhallinnassa tiedoston päällä hiiren oikeaa painiketta ja valitset "Pura kaikki..." ja tämän jälkeen "Selaa" painikkeella Mastercamin jaettu kansio.

Kun paketin on purettu jaettuun kansioon, niin paketin tiedostot menevät suoraan oikeisiin kansioihin:
cnc_machines\ ja mill\posts ja/tai lathe\posts

Cimcon postprosessorit hyödyntävät omaa .dll apuohjelmaa. Saat ladattua sen täältä;
https://www.mastercam.dk/mastercam/download/cp6/

Suorita ladattu .exe asennustiedosto, jonka jälkeen cp6.dll tiedosto on asennettu.

Mikäli päivität vanhaa Mastercam postprosessoria, niin huomioi että Mastercam-tiedostoa ladatessa voi joskus jäädä voimaan edelliset määrittelytiedostot. Tämä korjautuu, kun valitsee koneryhmän ominaisuudet alta Tiedosto -> Korvaa (koneenmäärittely)

Mastercam postprosessori