Mastercam 2023

Mastercamin uusi versio on julkaistu. LUE LISÄÄ

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme vahvistusta tiimiimme CAM-osaajasta! LUE LISÄÄ

Koneistajaksi.fi

Rakennamme tänään metalliteollisuuden ja koneistamisen huomista. LUE LISÄÄ

Walter Tools tuoteinnovaatiot 2/2022

Walter Tools julkaisi syksyn 2022 uudet tuoteinnovaatiot. LUE LISÄÄ

Linkit

Walter GPS

walter gps

Nykyaikaisten työkalujen ja työstöratojen tehokas hyödyntäminen vaatii menetelmien oikeaa käyttöä. Walter GPS on monipuolinen aputyökalu, joka auttamaan löytämään oikeat työkalut ja työstöarvot. Walter GPS:n avulla löydät helposti työstöarvot käytössäsi oleville työkaluille tai työkalu/menetelmä ehdotuksen työstettävällesi kohteelle. Laajan työkalu ja materiaalikirjaston ansiosta saat työstötapahtumallesi tarkat lähtöarvot, joita on helppo muokata työkalujen kestoiän mukaan. Työstöarvosuositukset osaavat huomioida myös mm. käytössäsi olevan työstökoneen, leikkuunesteen pitoisuuden, kiinnityksen tukevuuden jne. Sovellus toimii myös mobiiliympäristössä ja se on saatavilla myös täysin suomenkielisenä.

 

Mastercam

mastercam

Suomen ja koko maailman suosituimman CAM-ohjelmiston Mastercamin suomenkielinen sivusto, josta löydät ajankohtaista tietoa ohjelmistosta sekä kattavasti harjoitus- ja tukimateriaalia.

 

Walter Tools General Catalogue

walter general

Walter Toolsin 2605-sivuisesta tuoteluettelosta löydät ratkaisut niin sorvaukseen, jyrsintään, poraukseen, kierteitykseen kuin työkalujen kiinnitykseenkin.

 

Mastercam Treenipalvelu

mastercam treeni

Ilmainen Mastercamin treenipalvelu on moodle-ympäristöön toteutettu interaktiivinen Mastercam-oppimisympäristö, jossa ohjelmiston perusteiden opiskelu sujuu vaivatta itsenäisesti suomenkielisen materiaalin avulla. Treenipalvelusta voit myös ladata Mastercamin opiskelija/demo-version.

 

Mastercam tukisivusto

Mastercam tuki

Mastercamin tukisivustolta löydät ratkaisut yleisimpiin ongelmatilanteisiin sekä asennuksessa että ohjelmiston käytössä. Sivustolta voit myös ladata Mastercam-ohjelmiston sekä viimeisimmät suomenkieliset valikot ja päivitykset.

Mastercam lisenssiapu

Mastercam Lisenssiapu

Mastercam lisenssiavun avulla saat ratkaistua uuden lisenssin käyttöönoton tai vanhan lisenssinpäivitykseen liittyvät ongelmatilanteet.

 

Heidenhain

Heidenhain Manuaali

Heidenhain sivustolta löytyvät pdf-oppaat Heidenhain TNC ohjauksille sekä tiedonsiirtoon.